tirsdag den 31. januar 2012

KULTURWEEKEND!

Det her har bare været den mest fantastiske weekend meget længe! 

Jeg kom til Tommerup fredag aften, hvor vi først spiste aftensmad, og derefter legede en masse navnelege osv. Senere var der mavehygge, som bestod af at man skulle lægge sig på en tilfældigs mave, mens vi hørte en masse god musik såsom John Mayer. 

Lørdag blev vi vækket med en meget spændende godmorgen-sang. Så var der morgengymnastik, og hvis der er noget, jeg ikke kan holde til, lige når jeg er vågnet, er det at dyrke alle mulige former for sport.. :D
Nå men da vi så havde spist morgenmad, og været i bad kom der en mand og holdte et foredrag om kultur. Da det var færdigt, blev vi delt op i en masse grupper, hvor vi skulle gennemgå en masse cases. Det var sindsygt spændende, og jeg fik virkelig meget ud af det!
Vi sluttede aftenen af med Alpatros og mavehygge. 






Søndag blev vi igen vækket med sang. Jeg var så træt, da jeg ikke havde sovet det halve af natten. :O
Da vi havde spist morgenmad, fik vi et foredrag om nærekulturer inkl. værdier og normer, og vi fik en masse regler afvide, som gælder i USA.
Til sidst blev vi alle hentet af vores forældre, og nogen tog toget. Men inden det sagde vi farvel på en hel speciel YFU-måde, hvor alle krammede alle. :-) 

Glæder mig til at få mit distrikt afvide. :-)

 

torsdag den 26. januar 2012

Papirene

Heeeej alle. :-) 


Så er papirene sendt over til Tommerup. Det er faktisk noget tid siden, men har først fået lagt nogle billeder over i dag - hæhæ. 


Lige et grimt billede af mig, med den endelige kuvert. Har sløret adressen, fordi jeg ikke ved, om jeg må vise adressen. Måske er det bare mig. :D


I morgen skal jeg på kulturweekend omkring hele opholdet, og jeg glæder mig helt vildt! Skal nok poste en masse billeder osv. når jeg kommer hjem søndag. 


Xoxo

torsdag den 12. januar 2012

Skrivning.........

Hej allesammen. :-) 


Så er alle papirene langt om længe blevet udfyldt, så bliver de bare sendt afsted i weekenden.
Glæder mig meget til at få dem sendt af sted, da jeg har arbejdet meget hårdt i 2 uger nu på at få udfyldt alle papirene. 



Glæder mig til at få en værts familie, synes selv mit brev blev rigtig godt. 




Computer, 100 papirer, kamera, blade og musik - så kører det. :P 
Julie. 

søndag den 8. januar 2012

Indledning

Hej alle. :-) 


Jeg hedder Julie Guldbrandt og er 15 år. 


Jeg skal til USA til august og bo i et år, som udveksling og på High School. Det er også grunden til, at jeg har valgt at lave en blog, det er for at man hjemme i Danmark, kan følge med i, hvad jeg egentlig laver derovre, og følge med i hvilke ting jeg skal i gennem op til osv. 


Jeg håber, I får noget ud af min blog, og at I synes, den er spændende. 


Julie.